Sobre nosaltres

Sobre nosaltres


El sector immobiliari va travessar un dels seus pitjors moments entre 2007 i 2013 a Europa i als Estats Units a causa de la bombolla immobiliària (caiguda en picat del preu de l'habitatge, escassetat de crèdits, disminució de la demanda, empreses promotores i constructores en procés de fallida, etc.). L'any 2016, una altra bombolla, la del lloguer turístic, ha disparat el preu de l'habitatge a Balears i ja és la comunitat amb els preus de compra més alts, seguida de Madrid i Barcelona. Els canvis en el mercat són constants i a vegades imprevisibles.

SABEM EL DIFÍCIL QUE ÉS VENDRE LA TEVA CASA. NOSALTRES ET PODEM AJUDAR A VENDRE-LA SEMPRE EN LES MILLORS CONDICIONS.


Els nostres millors experts, amb 20 anys d'experiència en el sector, t'assessoraran en tot el procés de compravenda del teu immoble, sota l'estricta supervisió de transparència i professionalitat ètica dels directors Marta Davia Calafat i Marcos Larrea Marí.

Disposam d'una base de dades de més de 3.000 potencials compradors i de més de 1.800 immobles.

La nostra oficina està estratègicament situada a la cantonada al c. Miquel de Sants Oliver, 21 de Palma.

Contacta amb nosaltres i explica'ns la teva situació. Quin t'agradaria que fos el teu nou estil de vida? T'agradaria viure davant la mar o t'estimes més la muntanya? Et veus vivint a un pis o a una casa? Quina és la teva situació econòmica? A partir de les teves necessitats, t'orientarem en una primera sessió avaluativa 100% de franc, per ajudar-te a trobar el teu comprador ideal, o al seu cas, la teva casa ideal.

Reserva ara la teva cita
vidamar

Et podem ajudar?

+34 871 51 53 03