Codi ètic

El nostre codi ètic


Una pregunta que ens solen fer habitualment clients potencials interessats en vendre o comprar la seva casa és: què us fa diferent d’altres agències i per què hauríem de confiar amb vosaltres?

Doncs bé, el 95% de les ocasions triaràs un agent o una agència que t’agradi o que sigui de confiança. Nosaltres pensam, que el teu agent o agència, hauria de tenir les dues qualitats en la mesura que t’han d’ajudar a assolir els teus objectius. Sovint aquest objectius i interessos són compartits, i suposen un canvi important en la vida d’una família, i si qualque cosa es torça en el camí, pot afectar no només la teva vida sinó també la d’aquells a qui més estimes.

Conscients d’aquesta gran responsabilitat a Vidamar seguim en tot moment un codi ètic de bones pràctiques, tant en el bon tracte, com en la transparència, la professionalitat i l’eficàcia de cada una de les nostres accions.

La nostra cultura d’empresa (creences, valors i pràctiques que compartim) és el sistema operatiu que ens fa llevar cada matí i que podríem concretar en ajudar a la gent a començar aquesta nova vida amb les millors garanties.

Si tens alguna pregunta, estarem sempre a la teva disposició, 100% del temps.

Contacte amb nosaltres

Missió:

Ser els professionals que assessorin amb confiança els consumidors en les seves transaccions immobiliàries.


Visió:

Treballem per ser un referent en el sector immobiliari per la qualitat dels nostres serveis i l'excel·lència en el tracte humà.


Valors:

Experiència i coneixement
Seguretat i garantia
Il·lusió
Professionalitat
Transparència
Discreció

Et podem ajudar?

+34 871 51 53 03