Serveis

Serveis


Els agents immobiliaris han ofert tradicionalment als venedors de propietats un servei complet en tota l'operació, des de la consulta inicial i el màrqueting, a mostrar la casa i negociar amb l'agent del comprador.

Nosaltres, a més d'aquest servei integral, també oferim alternatives a la carta, des de l'estratègia de màrqueting inicial, a l'assistència en el procés de compra, amb una tarifa plana per a cada un dels serveis que oferim.

En el cas del nostre servei integral, per ser realment efectius amb la venda de l'immoble, demanam 6 mesos de permanència. Es tracta d’una exclusiva compartida orientada cap al benefici del propietari, en la que també altres agències de la zona podran cercar al comprador idoni. Aquests immobles tindran preferència en la visibilitat i en els esforços de màrqueting i de venta per sobre de la resta, i apareixeran en la secció de destacats de la nostra pàgina web. Com a propietari segueixes tenint el dret de vendre la teva propietat a qui vulguis i quan vulguis.

En aquests 6 mesos, no ens dedicam únicament a mostrar la propietat als potencials compradors. Això és el darrer que feim. Prèviament realitzam un estudi de mercat, definim el perfil del comprador ideal i orientam tota l'estratègia de màrqueting al voltant d'aquest, dels seus interessos, el seu estil de vida i poder adquisitiu, franja d'edat, sexe, aficions, etc. Preparam tota la documentació (certificat d'Eficiència Energètica, cèdula d'habitabilitat, dades del cadastre, etc.), un fotògraf professional fa el reportatge, el promocionam i l'anunciam; a la premsa, als millors portals d'Internet, a la nostra base de dades de més de 3.000 potencials compradors, a les xarxes socials, als mitjans. I mantenim constantment informat al comprador amb un report setmanal de tot el procés de venda.

En el cas del comprador, l'adjudam a trobar, a partir dels seus interessos, la seva casa ideal i a trobar el finançament adequat; gestionam tota la part burocràtica per sol·licitar crèdit, sempre en les millors condicions, i l'acompanyam en tot el procés de compra fins a l'entrega final de les claus davant notari.

Ens ocupem dels seguiments i controls necessaris per fer-ho tot més fàcil i més segur, inclosa la postvenda.

Ja has decidit com vols que sigui la teva nova casa?

Reserva una cita amb nosaltres

Et podem ajudar?

+34 871 51 53 03