Venda

Venda


No t’embarquis en aquesta aventura sol, nosaltres t’ajudam a vendre la teva casa en les millors condicions. T’oferim l’assessorament, els coneixements, les eines i l’equip, perquè puguis assolir els teus objectius amb èxit.

Sovint aquest objectius i interessos són compartits, i suposen un canvi important en la vida d’una família, i si qualque cosa es torça en el camí, pot afectar no només la teva vida sinó també la d’aquells que més estimes.

Conscients d’aquesta gran responsabilitat a Vidamar seguim en tot moment un codi ètic de bones pràctiques, tant en el bon tracte, com en la transparència, la professionalitat i l’eficàcia de cada una de les nostres accions. La nostra cultura d’empresa (creences, valors i pràctiques que compartim) és el sistema operatiu que ens fa llevar cada matí i que podríem resumir en ajudar a la gent a començar una nova vida amb les millors garanties.

Sol·licita ara una sessió avaluativa gratuïta amb nosaltres perquè puguem saber de primera ma quina és la teva/vostra situació i assessorar-vos en les millors opcions per vendre el vostre immoble.

Si tens alguna pregunta, estarem sempre a la teva disposició, 100% del temps.

vidamar

Els millors serveis per vendre la teva casa:


 • 1. ANÀLISI DE PREU DE MERCAT GRATUÏT.

  Presentació dels resultats i de les accions que es recomanen dur a terme.

 • 2. TROBAR EL COMPRADOR IDEAL.

  Inici dels processos de màrqueting, publicitat i relacions públiques. Report setmanal.

 • 3. FIRMA DAVANT NOTARI.

  Ens encarrega’m de tota la paperassa.

 • 4. SERVEIS POST-VENDA.

  Sempre t’acompanyam de la mà, fins i tot una vegada ja has venut la casa.


Contacte amb nosaltres
vidamar

Et podem ajudar?

+34 871 51 53 03