Blog

4 COSES QUÈ S’HAN DE SABER ABANS DE SIGNAR UN CONTRACTE DE VENDA EN EXCLUSIVA AMB UNA IMMOBILIÀRIA


El contracte de gestió de venda en exclusiva ha existit des de sempre i segueix sent la millor opció per vendre bé. Des de Vidamar et volem orientar amb la finalitat que les agències immobiliàries amb pocs escrúpols no et prenguin el pèl:

1. Un contracte en exclusiva ha de tenir contraprestacions en exclusiva. Aquests serveis en exclusiva han de figurar per escrit en el document que firmes amb l’assessor immobiliari. Cerca l’agència que et doni més serveis contrastats i que siguin de qualitat.

2. La gestió de venda compartida del teu habitat, amb agències que se solapen dins de la mateixa zona, creant la mateixa bossa d’immobles? Cal assegurar-se que aquestes organitzacions siguin de confiança i que treballin i publiquin el teu immoble segons el teu contracte.

3. Com a propietari segueixes tenint el dret de vendre la teva propietat a qui vulguis i quan vulguis, encara que hagis signat un contracte de gestió de venda en exclusiva. Això sí, sempre i quan aquest comprador no hagi conegut la teva propietat mitjançant els serveis que ofereix la agència on tens el contracte de venda signat. Si vols rescindir el contracte abans de la data de finalització, l’agència només tindrà dret a indemnització pel cost justificat dels seus serveis. Ara bé, en el cas que hagis negociat d’amagat amb un dels clients presentats per l’agència, hauràs d’abonar íntegres els honoraris pactats.

4. Signar un contracte en exclusiva és la millor opció per a vendre una propietat sempre i quan aquest sigui de confiança i tengui una trajectòria demostrable, que es comprometi a mantenir-te informat permanentment i persegueixi els teus interessos i no els seus.

¿Te podemos ayudar?

+34 871 51 53 03

Información

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, mostrar publicidad y recoger información estadística. Al continuar con la navegación entendemos que acepta la siguiente política de privacidad. Puede encontrar información sobre cómo borrar las cookies de su navegador en Google.