Blog

PER QUÈ PALMA ÉS EL MILLOR LLOC DEL MÓN PER VIURE


Segons el dominical britànic ‘The Sunday Times’, Palma és el millor lloc per viure del món. La capital mallorquina ha estat escollida entre una llista de 50 destinacions candidates, entre les quals també hi figuraven Berlín, Toronto o Auckland.

El suplement de 12 pàgines es va publicar el 22 de març de 2015, i parla de Palma com “un lloc pintoresc que ho té tot”. Cita entre altres encants, el clima, la bellesa del cas urbà, la gastronomia o les platges.

"Vivim en un món globalitzat amb una economia digital en expansió, així que la possibilitat de triar on viure, ja sigui permanentment, per caps de setmana o durant uns mesos, creix tan ràpid com els britànics es desfan de les seves inhibicions sota el sol", destaca l'article.

"Hem gaudit amb alguns dels barris més moderns del planeta, amb les destinacions més assolellades per jubilar-se. Hem seleccionat pobles i viles propers a platges espectaculars i els paisatges més salvatges, on es pot gaudir d'una vida familiar. El nostre guanyador general per al 2015 és Palma. Creiem que ho té tot ", reiteren els autors de la llista.

"La capital de les illes Balears compta amb un pintoresc casc antic, amb platges a les quals es pot arribar caminant i amb un clima excepcional", explica 'The Times'

Entre les atraccions de la ciutat, es fa referencia a l’evolució culinària que ha experimentat la ciutat en els darrers anys i destaca que és un lloc molt accessible, amb bones infraestructures, i amb una certa dosi “d’exclusivitat”.

¿Te podemos ayudar?

+34 871 51 53 03

Información

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, mostrar publicidad y recoger información estadística. Al continuar con la navegación entendemos que acepta la siguiente política de privacidad. Puede encontrar información sobre cómo borrar las cookies de su navegador en Google.